indien u deze e-mail niet goed kunt lezen, klik dan hier voor een webversie
Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl
Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl
Nieuwsbrief editie 3 - december 2016 Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl
Fijne feestdagen en een voorspoedig 2017

Altijd gedreven om kennis te delen kijken we terug op een geslaagd cursusjaar. We hebben dit jaar het studieprogramma aangepast aan de hedendaagse wensen en we merken dat dit aanslaat. In 2017 gaan we verder op de ingeslagen weg en bieden je weer volop mogelijkheden om je kennis te verbreden. Het mooie van kennis delen is dat je er als docent ook veel voor terug krijgt. Aan het eind van een cursus of leergang laten we enthousiaste deelnemers achter, die verworven kennis en inzicht meenemen om in de dagelijkse praktijk het jachtige verkeer een beetje veiliger te maken.

 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een verkeersveilig 2017!

Peter en Jacqueline Veringmeier
Nieuwe cursusdata 2017 bekend

Praktijkgericht en actueel kennis overbrengen over verkeersmaatregelen, dat is waar wij ook in 2017 weer voor staan. Jaarlijks vergroten we de kennis, vaardigheden en competenties van werknemers bij overheden en bedrijven.

 

Op verschillende locaties in Nederland bieden wij cursussen aan voor tijdelijke en permanente verkeersmaatregelen. Op de website vind je het uitgebreide cursusoverzicht en onze laatste producten, waarmee het toepassen van verkeersmaatregelen makkelijker wordt.

 

Begin het jaar 2017 goed en schrijf je nu in voor een cursus uit ons veelzijdige studieprogramma.

Bekijk het programma
Het juiste bord op de juiste plaats!

Het aantal verkeersborden in Nederland is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Zijn al deze borden wel nodig? Van belang is dat er van te voren wordt gekeken of het desbetreffende verkeersbord een bepaalde functie of toegevoegde waarde heeft. De benodigde kennis kan je leren tijdens onze 8-daagse leergang PPL 'Toepassen en saneren verkeerstekens'.

 

De leergang bestaat uit 3 cursussen, die je ook afzonderlijk kan volgen:

 • De 2-daagse cursus PP1 'Kwalitatief beheer verkeerstekens'
 • De 4-daagse cursus PP2 'Geboden en verboden in het verkeer'
 • De 2-daagse cursus PP3 'Waarschuwen en informeren in het verkeer'
 •  

  We geven de cursussen vanaf 10 januari t/m 14 maart en van 7 maart t/m 9 mei op 6 verschillende locaties. Voor de exacte data en locaties kijk je in onze cursusplanner.

  Meer informatie
  Planvorming tijdelijke verkeersmaatregelen

  Er komt veel kijken bij een goede planvorming van tijdelijke verkeersmaatregelen. Tijdens onze leergang TPL 'VBLC-specialist-Planvorming' leer je alle ins en outs gedurende 8 afzonderlijke cursussen met een studieduur van totaal 13 dagen. Gericht op Veiligheid en Bereikbaarheid leer je om een faserings-, afzettings- en omleidingsplan op een systematische en verantwoorde wijze op te stellen. Bovendien leer je om tussen de verschillende opties een gemotiveerde keuze te maken.

   

  We geven de cursussen vanaf 24 januari t/m 18 mei op 6 verschillende locaties. Voor de exacte data en locaties kijk je in onze cursusplanner.

  Bekijk deze leergang
  Cursus Handboek wegafzettingen WIU 96b

  Wil jij ook leren hoe je met het Handboek Wegafzettingen van CROW tot een veilige wegafzetting kan komen? Kom dan naar één van onze cursuslocaties en doe mee aan de 1-daagse cursus TV1 'Handboek Wegafzettingen WIU 96b'. Bekijk de nieuwe data en locaties in onze cursusplanner.

   

  In deze cursus leer je een keuze te maken uit de verschillende afzettingsfiguren. We introduceren een stappenplan, zodat je na afloop van de cursus zelfstandig een risico-inventarisatie en een plan van aanpak op basis van de gegevens uit het handboek kunt opstellen.

  Lees de cursusinfo
   
  Zuidkade 110 | 2741 JG Waddinxveen | tel: 0182 635 216 | e-mail: verkeer@veringmeier.nl
  Contactgegevens wijzigen | Uitschrijven | Aanmelden