indien u deze e-mail niet goed kunt lezen, klik dan hier voor een webversie
Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl
Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl

Verkeersmaatregelen.nl

Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl
Bezoek ons op de Dag van Verkeer & Mobiliteit

Ook dit jaar staan wij tijdens de Dag van Verkeer & Mobiliteit in de Expo Houten.

In de beurscatalogus van Verkeer in Beeld is een artikel geschreven over onze missie om het toepassen van verkeersmaatregelen makkelijker te maken.

 

In deze nieuwsbrief lees je wat wij ope nieuwsbrief lees je wat wij op 26 november 2015 in stand 2.127 bieden aan opleidingen, software en adviezen.

Registreer je gratis
Maak kennis met ons cursusprogramma

Praktijkgericht en actueel kennis overbrengen over verkeersmaatregelen, dat is waar Veringmeier Opleidingen al 15 jaar voor staat. Jaarlijks vergroten we de kennis, vaardigheden en competenties van werknemers bij overheden en bedrijven. Of je nu werkt bij een wegbeheerder, opdrachtgever of opdrachtnemer, onze aanpak is sterk gericht op de praktijk en biedt een hoge mate van flexibiliteit.

 

Ruim 2200 vakgenoten zijn de afgelopen jaren al overtuigd en beoordeelden hun deelname met gemiddeld een 7,8. Graag voorzien wij je in stand 2.127 van een opleidingsadvies op maat. Maak kennis met ons cursusprogramma en onze laatste producten, waarmee het toepassen van verkeersmaatregelen nog makkelijker wordt.

Bekijk onze brochure
Leer werken met onze software

Om snel en betrouwbaar een kwalitatief goed verkeersplan te kunnen maken heeft Veringmeier Verkeersmanagement CADSIGN ontwikkelt, een plugin voor AutoCAD. Met deze module kan je snel en nauwkeurig verkeersplannen maken van tijdelijke en permanente verkeersmaatregelen. Hierbij zie je daadwerkelijk op de tekening wat voor bord er moet komen, inclusief onderlinge schaalverhoudingen, aangepaste achtergrondschilden, symbolen en teksten.

 

Graag demonstreren wij je in stand 2.127 de eerste versie van CADSIGN.

Kijk op cadsign.com
Breng verkeerstekens op orde met onze Verkeerstekenscan

De RVV 1990 geeft aan dat in de meeste gevallen terughoudend moet worden omgegaan met het plaatsen van verkeersborden. Het 'zomaar' weghalen van verkeersborden doet echter afbreuk aan de verkeersveiligheid. Permanente verkeerstekens zijn van groot belang om de openbare ruimte veilig en functioneel te houden.

 

Veringmeier Verkeersmanagement is gespecialiseerd in het toepassen en saneren van permanente verkeerstekens. Wij hebben de Verkeerstekenscan ontwikkeld om in 8 stappen alle verkeerstekens weer op orde te brengen! Welke stappen wij doorlopen vertellen we je graag in onze stand op 26 november.

Bekijk onze brochure
Houd de consequenties van uitvoering onder controle met onze BLVC-plannen

Werken in de openbare ruimte veroorzaakt hinder voor de directe omgeving. Die hinder wil je zo veel mogelijk beperken. Goed omgevingsmanagement start met een BLVC-plan. In een BLVC-plan wordt beschreven wat de consequenties van een project zijn op het gebied van Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie en hoe negatieve effecten worden beheerst.

 

Veringmeier Verkeersmanagement maakt deze plannen en toets de naleving hierop tijdens de uitvoering. Hoe wij een dergelijke BLVC-prestatiemeting recent in Amsterdam hebben uitgevoerd vertellen we je graag in stand 2.127 op 26 november.

Bekijk onze brochure
 
Zuidkade 110 | 2741 JG Waddinxveen | tel: 0182 635 216 | e-mail: verkeer@veringmeier.nl
Contactgegevens wijzigen | Uitschrijven | Aanmelden