Referenties

 

Op deze pagina vindt u een overzicht van projecten die door Veringmeier Verkeersmanagement naar tevredenheid van de opdrachtgever zijn uitgevoerd.

 

Gebruik de verwijzigingsborden aan de linkerkant om een referentie uit een specifiek werkgebied te zoeken.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Praktijkbegeleiding 96b
Verkeerskundige en juridische toets 96b
Risico-inventarisatie 96b
Afzettings- en omleidingsplannen
Materieel en materiaal
Evenementen
(Onderhouds)bestekken

Permanente verkeersmaatregelen

Sanering verkeerstekens
Verkeersplannen
Duurzaam veilig
Parkeerbebording
ONS IBOR Schiedam
 

"Peter Veringmeier heb ik vanaf september 2002 leren kennen als ‘externe consultant en interim beheerder verkeersmaatregelen’ voor de afdeling Straatmeubilair-Wijkbeheer, waarvan ik manager was. Peter begeleidde het team dat tijdelijke verkeersmaatregelen in Schiedam verzorgde, ondermeer voor evenementen. Hij leidde het team ook op ten aanzien van actuele wet- en regelgeving. Tevens ondersteunde hij bij de realisatie van parkeerbebording, voor de invoering van betaald parkeren.

Peter is iemand met hart voor zijn vak, hij is praktisch en wil het beste van zijn kennis en inzichten overbrengen. Ik vond het prettig een dergelijk vakinhoudelijk expert als hem tot juli 2003 als ondersteuner te hebben, en te weten dat de afdelingsmedewerkers iets kregen om de punt op de ‘i’ te zetten voor veilig werken in het openbaar gebied.”


André Bruijn, voormalig manager Wijkbeheer Irado,

23 november 2010

Gemeente Eindhoven
 

“Veringmeier Verkeersmanagement is een adviesbureau met een enorme kennis op het gebied van veiligheid in relatie tot tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij werken aan de weg.

Het bureau vindt steevast een goede balans tussen de theoretische regelgeving en de praktische uitvoering. Het is innovatief als het gaat om het bedenken van gereedschappen om de complexe richtlijnen en maatregelen op een 'eenvoudigere' manier toe te passen.

Ik kan het bureau dan ook aanraden als adviseur voor alle facetten binnen het boeiende en dynamische vak van verkeersmaatregelen en veilig werken bij wegwerkzaamheden en evenementen in de openbare ruimte.”

Rolf Simons, verkeerscoördinator, gemeente Eindhoven

25 oktober 2010