indien u deze e-mail niet goed kunt lezen, klik dan hier voor een webversie
Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl
Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl
Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl
Een voorspoedig en leerzaam nieuwjaar!

Heb jij het goede voornemen om in het nieuwe jaar te gaan starten met een studie op het gebied van tijdelijke of permanente verkeersmaatregelen? Meld je dan nu aan voor een cursus uit ons vernieuwde cursusprogramma. Wil je eerst persoonlijk kennismaken met ons? Vraag dan geheel vrijblijvend een oriënterend gesprek aan. Aansluitend op jouw ambities en functie geven wij je een passend studieadvies. Wij wensen je een voorspoedig en leerzaam 2019!

Alle cursussen beginnen weer!

Begin het jaar 2019 goed en schrijf je nu in voor een studie uit ons veelzijdige studieprogramma.

In januari starten we met:

Bekijk alle data en locaties
Cursus
Toegankelijkheid bij (wegen)bouwprojecten

Toegankelijkheid van de openbare ruimte is sinds de ratificatie van het VN-verdrag handicap in december 2016 nog steeds geen vanzelfsprekendheid. Tijdens de uitvoering van (wegen)bouwprojecten is er een extra grote uitdaging om rekening te houden met de toegankelijkheid van mindervalide en valide voetgangers, fietsers en motorvoertuigen.

 

Tijdens de 1-daagse cursus TB3 'Toegankelijkheid bij (wegen)bouwprojecten' staat de toegankelijkheid van het terrein centraal voor de verschillende verkeersdeelnemers. Je neemt kennis van de verschillende materialen die ingezet kunnen worden voor loop-, fiets- en rijvoorzieningen en hoe je die het beste kan toepassen. Speciale aandacht wordt gegeven aan de toegankelijkheid voor visueel en fysiek gehandicapten. We kijken naar de mogelijkheden om doorgangsbeperkingen verkeerskundig aan te geven. Ook leer je hoe de bereikbaarheid van maatschappelijke voorzieningen, zoals een brievenbus en afvalcontainers gewaarborgd kunnen worden.

 

Je kan de cursus vanaf 4 februari volgen op 8 verschillende locaties. Voor de exacte data en locaties kijk je in onze cursusplanner.

Schrijf je nu in
Cursus
Aansprakelijkheid bij tijdelijke verkeersmaatregelen

Ook in 2018 gebeurden er weer te veel ongelukken in de bouw- en infrasector. Als zoiets gebeurd wil je weten wie daarvoor aansprakelijk is, waarvoor en op basis van welk rechtssysteem en welke wetsovertredingen?

 

Tijdens de 1-daagse cursus TW2 'Aansprakelijkheid bij tijdelijke verkeersmaatregelen' wordt uitgelegd welke Nederlandse wetgeving van belang is bij het toepassen van tijdelijke verkeersmaatregelen. De verschillende rechtssystemen en specifieke wetsartikelen worden toegelicht. We bespreken aan de hand van verschillende rechtszaken de verantwoordelijkheden van diverse partijen en waarom partijen aansprakelijk kunnen zijn in het geval er iets verkeerd gaat tijdens de uitvoering. Dit alles komt tot uiting tijdens een oefening waarbij een daadwerkelijk gebeurd ongeluk vanuit de verschillende partijen wordt bekeken.

 

Je kan de cursus op 12, 13 of 14 februari volgen in Utrecht, Zwolle of Eindhoven.

Lees de cursusinfo
Meer informatie en advies

Bij Veringmeier Opleidingen is veel mogelijk. Wil je een cursus voor een halve dag of een hele dag? Ben jij geïnteresseerd in een incompany cursus of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Wil je een studieadvies die past bij jouw functie, vul dan het informatieformulier in of stuur een e-mail naar opleidingen@veringmeier.nl. Je kunt ons op werkdagen ook telefonisch bereiken via 0182 - 640 635. Ook kun je een gratis gesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze. Bij een bezoek bij jou op locatie laten we ook graag het lesmateriaal zien waarmee wij werken.

 

Je krijgt altijd een persoonlijk advies van onze deskundige opleidingsadviseur!

Meer informatie
 
Zuidkade 110 | 2741 JG Waddinxveen | tel: 0182 635 216 | e-mail: verkeer@veringmeier.nl
Contactgegevens wijzigen | Uitschrijven | Aanmelden