indien u deze e-mail niet goed kunt lezen, klik dan hier voor een webversie
Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl
Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl
Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl
Ervaringen van cursisten in 2017

In 2017 hebben wij weer veel enthousiaste cursisten mogen ontvangen. Het geeft ons een goed gevoel dat we onze kennis over verkeersmaatregelen met de deelnemers mochten delen. Kennis die ze kunnen toepassen om Nederland ook in 2018 veilig en bereikbaar te houden.

 

Deelnemers van gemeenten, provincies, aannemers, ingenieurs- en adviesbureaus willen hun ervaring graag met je delen. Wij hopen dat dit voor jou een stimulans is om komend jaar met ons cursusprogramma kennis te maken.

Lees de ervaringen
Nieuw cursusprogramma 2018

Het einde van het jaar is weer in zicht. Een goed moment om vooruit te kijken naar het volgende jaar. Wij zijn erg benieuwd naar je goede voornemens op opleidingsgebied en helpen je graag de perfecte cursus te vinden.

 

Heb je nog opleidingsbudget 2017 over, maar wil je pas in 2018 deelnemen aan een cursus? Dat kan! Als je vóór 30 december inschrijft, ontvang je de factuur nog in 2017. Je start dan in 2018 op het moment dat het jou het beste uitkomt.

 

 Begin het jaar 2018 goed en schrijf je nu in voor een cursus uit ons veelzijdige studieprogramma.

Cursusprogramma 2018
Fijne feestdagen en een verkeersveilig 2018

Onze website staat momenteel figuurlijk in de steigers. Januari 2018 presenteren wij je onze nieuwe website www.veringmeieropleidingen.nl. Vanaf deze site kunnen wij je nog beter van dienst zijn met ons studieprogramma voor operationeel verkeersmanagement.

 

Naast de vertrouwde cursussen kan je vanaf 2018 ook kiezen voor verschillende leervormen en bijpassende leermiddelen. Alles om het toepassen van verkeersmaatregelen makkelijker te maken.

 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een verkeersveilig 2018!

Peter en Jacqueline Veringmeier
 
Zuidkade 110 | 2741 JG Waddinxveen | tel: 0182 635 216 | e-mail: verkeer@veringmeier.nl
Contactgegevens wijzigen | Uitschrijven | Aanmelden