indien u deze e-mail niet goed kunt lezen, klik dan hier voor een webversie
cursusprogramma 2013-2014
Nieuwsbrief editie 4 - 2013
juni 2013
 
Een leven lang leren
Een leven lang leren

Om mee te draaien in onze kenniseconomie moet iedereen goed zijn opgeleid én hun kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen. ‘Een leven lang leren' geeft daarvoor de beste kansen. Dit is een algemeen educatief principe dat stelt dat een mens gedurende het gehele leven in staat en gemotiveerd is tot studeren en leren en dat de maatschappij daartoe de mogelijkheden moet bieden.

Lees de weblog
 
Den Haag
Den Haag kijkt terug op een geslaagd cursusseizoen

Tijdens de winter 2012-2013 heeft Veringmeier Verkeersmanagement aan 93 medewerkers van het ingenieursbureau Den Haag 8 verschillende cursussen mogen geven. In die periode is er een groot bewustzijnsproces tot stand gekomen. Cursisten vertellen over hun ervaringen en de afdelingshoofden geven aan welke veranderingen zijn doorgevoerd.

Lees verder
 
Cursusprogramma 2013-2014
Nieuw cursusprogramma 2013-2014

Om uw kennis over planvorming, uitvoering en controle van verkeersmaatregelen optimaal te realiseren heeft Veringmeier Verkeersmanagement een uitgebreid cursusprogramma voor u klaar staan.

Voor het cursusseizoen 2013-2014 kunt u weer een keuze maken tussen verschillende opleidingslocaties en data verspreid over de verschillende regio’s in Nederland.

Laat u inspireren
 
Leergangen
Specialiseer u met onze leergangen

Als u zich wilt verdiepen in het vakgebied van tijdelijke verkeersmaatregelen dan kan dat uitstekend door het volgen van een van onze cursussen. Wellicht vraagt u zich af welke cursussen het meest geschikt zijn voor uzelf. Om aan deze vraag tegemoet te komen hebben wij een aantal speciale leergangen opgesteld.

Als u alle cursussen uit een leergang heeft gevolgd, maakt deze leergang van u een specialist tussen uw vakgenoten. U ontvangt hiervoor een apart leergangcertificaat.

Er is een leergang voor planvormers, wegwerkers en verkeersregelaars.

Lees verder
 
Beroepsopleiding verkeersregelaar
Beroepsopleiding verkeersregelaars in prijs verlaagd

Voor mensen die een aanstelling willen krijgen als beroepsverkeersregelaar bieden wij een 3-daagse opleiding voor slechts € 495,-:

  • De opleiding begint met de 1-daagse Theoriecursus I1 Verkeersregelaar waarin de achterliggende wetgeving, verkeersinzicht, veiligheid, aansprakelijkheid, aanwijzingen en verkeer regelen in de praktijk worden behandeld. De cursus wordt afgesloten met een theorie-examen.
  • Hierna wordt de 2-daagse Praktijkcursus I2 Verkeersregelaar gegeven, waarin onder begeleiding van 2 instructeurs op locatie wordt geoefend in het verkeer regelen op een kruispunt, een T-splitsing en op een afzetting met wisselstrook. De cursus wordt afgesloten met een praktijkexamen op een kruising.
  • Lees verder
     
    Cursus K6 'Toepassing en sanering verkeerstekens'
    Cursus 'Toepassing en sanering verkeerstekens' start in september

    Met onze geheel nieuwe cursus K5 in 10 ochtenden, of de cursus K6 in 6 dagen leert u om zelfstandig permanente verkeerstekens te kunnen toepassen, beoordelen, saneren en beheren.

    Meld u nu aan voor deelname!

  • De cursus K5 start op 13 september 2013 in Utrecht.
  • De cursus K6 wordt op 3 locaties in Nederland gegeven. Op 3 september 2013 start de cursus in Eindhoven, op 4 september 2013 in Meppel en op 12 september 2013 in Utrecht.
  • Lees verder
     
    bedrijfsprofiel Zuidkade 110 | 2741 JG Waddinxveen
    tel: 0182 635 216 | fax: 0182 635 016
    e-mail | verkeersmaatregelen.nl

    indien u deze e-mail niet goed kunt lezen, klik dan hier voor een webversie