indien u deze e-mail niet goed kunt lezen, klik dan hier voor een webversie
Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl

Verkeersmaatregelen.nl

Verkeersmaatregelen.nl

Verkeersmaatregelen.nl

Nieuwsbrief editie 4 - juni 2014

Verkeersmaatregelen.nl

Verkeersmaatregelen.nl

Opladen

Met de zomervakantie voor de deur is iedereen er aan toe om zichzelf weer eens goed op te laden. Dit begrip heeft echter ook een betekenis bij elektrische auto’s. Deze blog gaat in op de voor- en nadelen van elektrisch rijden en wat er komt kijken bij het plaatsen van oplaadpunten.

Lees de weblog
Richtlijnen 96b in 2014 herzien

CROW-publicatie ‘Beleid en proces veilig werken aan wegen’ is juni 2014 herzien. De maatregelboeken van de CROW-richtlijnen voor werk in uitvoering bevinden zich in een herzieningstraject. Dit heeft tot doel een betere aansluiting te verkrijgen bij de laatste ontwikkelingen en de bruikbaarheid bij uitbesteding en contractuele samenwerking te vergroten. Er is sprake van een overgang naar een kleinere, meer regisserende overheid en de wens om betere toepassingsmogelijkheden in geïntegreerde opdrachten. In het najaar 2014 zijn zes belangrijke delen herzien.

Lees verder
Cursusseizoen 2014-2015 vanaf september van start

Om uw kennis over planvorming, uitvoering en controle van verkeersmaatregelen optimaal te realiseren heeft Veringmeier Verkeersmanagement een uitgebreid cursusprogramma op het gebied van permanente en tijdelijke verkeersmaatregelen voor u klaar staan.

 

Voor het cursusseizoen 2014-2015 kunt u weer een keuze maken tussen verschillende opleidingslocaties en data verspreid over de verschillende regio’s in Nederland.

Laat u inspireren
Update cursus herziene richtlijnen 96b

Veringmeier Verkeersmanagement biedt dit najaar een 1-daagse update cursus 'Herziening Tijdelijke verkeersmaatregelen 96b' aan, waarin de inhoudelijke wijzigingen van 6 boeken Richtlijnen 96b worden behandeld, zoals:

1. Het vervangen van het zoeksysteem door selectieschema’s.

2. De afstemming van de indeling van maatregelen op de functionele wegcategorieën.

3. De afstemming van maatregelen op de maximum snelheid in de reguliere situatie.

4. De afstemming van eisen op de basismaatregelen voor de veelvoorkomende standaardsituaties.

Bekijk het programma
Leergang TVM-specialist herzien

Nieuwe cursusprogramma’s ontwikkelen, bestaande lessen verbeteren, evalueren en weer aanpassen… ons aanbod aan cursussen is volop in beweging. Veringmeier Verkeersmanagement heeft de Leergang "TVM-specialist" aangepast en opgesplitst in een leergang gericht op Planvorming en een leergang voor Directie, toezicht en uitvoering. De TVM 10-daagse Planvorming is een leergang van 10 dagen verdeeld over 5 cursussen. De TVM 10-daagse Uitvoering is een leergang van 10 dagen verdeeld over 6 cursussen.

In deze leergangen zijn alle wijzigingen van de herziene Richtlijnen 96b uit 2013 en 2014 verwerkt. Tijdens de leergang worden de volgende drie vragen beantwoord:

1. Waarom is een verantwoorde verkeersmaatregel nodig bij werk in uitvoering?

2. Hoe wordt een verantwoorde verkeersmaatregel ingedeeld/geplaatst?

3. Waarmee wordt een verantwoorde verkeersmaatregel bij werk in uitvoering opgebouwd?

Schrijf je nu in
 
Zuidkade 110 | 2741 JG Waddinxveen | tel: 0182 635 216 | e-mail
Contactgegevens wijzigen | Uitschrijven | Aanmelden