indien u deze e-mail niet goed kunt lezen, klik dan hier voor een webversie
Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl

Verkeersmaatregelen.nl

Verkeersmaatregelen.nl

Verkeersmaatregelen.nl

Nieuwsbrief editie 6 - oktober 2014

Verkeersmaatregelen.nl

Verkeersmaatregelen.nl

Kanttekeningen bij invoering 14 nieuwe verkeersborden

Nederland kent vanaf 1 januari 2015 veertien nieuwe verkeersborden. Dat blijkt uit een ontwerpbesluit van wijziging van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 dat minister Schultz - van Haegen eind september naar buiten heeft gebracht. Volgens de minister moeten de nieuwe verkeersborden vooral bijdragen aan de duidelijkheid in het verkeer in een aantal situaties. Bij het ontwerpbesluit zelf zijn echter wel een aantal kanttekeningen te plaatsen. Het lijkt erop dat niet over alle borden evengoed is nagedacht.

Lees de weblog
Nieuwe verkeersregels per 1 januari 2015

Het ontwerpbesluit van I&M omvat niet alleen de invoering van veertien nieuwe verkeersborden, maar legt ook de consequenties vast voor de 13 gemeenten in ons land met een milieuzonering. De regels gaan vanaf 1 januari niet alleen meer voor vrachtwagens gelden, maar ook voor categorieën oudere bestel- en personenauto’s. Bovendien worden enkele technische bepalingen aangepast, waarvan die voor verkeersbord C21 wellicht tot minder overbeladingsdiscussies kan leiden.

Bekijk alle wetswijzigingen
Eerste release CADSIGN-Basic op 27 november 2014

Op 27 november 2014 zal de eerste release van CADSIGN, dé plugin voor verkeersplannen, beschikbaar komen. Met behulp van CADSIGN-Basic kan je in AutoCAD snel, nauwkeurig en betrouwbaar verkeersplannen tekenen voor zowel tijdelijke als permanente verkeersmaatregelen. Laat u overtuigen en ontvang van ons een uniek introductie-aanbod!

Kijk wat Cadsign voor u kan doen
Bezoek ons op de Dag van Verkeer & Mobiliteit

Tijdens de Dag van Verkeer & Mobiliteit in de Expo Houten zal de introductie van CADSIGN centraal staan. Wilt u meer weten over CADSIGN, dé plugin voor verkeersplannen, en wat deze software voor uw organisatie kan betekenen?

 

Bezoek dan onze stand 2.057 en kom op 27 november 2014 om 14:30 uur naar de lezing 'Tekenen van professionele verkeersplannen' in de Elzenzaal.

Registreer u gratis
 
Zuidkade 110 | 2741 JG Waddinxveen | tel: 0182 635 216 | e-mail
Contactgegevens wijzigen | Uitschrijven | Aanmelden