indien u deze e-mail niet goed kunt lezen, klik dan hier voor een webversie
Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl
Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl
Nieuwsbrief editie 8 - november 2013 Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl
Veringmeier Verkeersmanagement komt met nieuwe software
Binnenkort kan je in AutoCAD snel, nauwkeurig en betrouwbaar verkeersplannen tekenen met behulp van CADSIGN, de plugin voor AutoCAD. CADSIGN is modulair opgebouwd en komt standaard met ruim 6000 verkeerstekens waarvan de eigenschappen visueel in de kaart aangepast kunnen worden. Zo kan iedereen gemakkelijk een professioneel verkeersplan maken voor zowel tijdelijke als permanente verkeersmaatregelen. Binnen een verkeersplan kan je overzichten en dwarsdoorsnedes tekenen en de hoeveelheden automatisch in een overzichtslijst bekijken, filteren en opslaan.
Meer informatie
Het (on)gelijk van CROW-richtlijnen - deel 2
De door CROW uitgebrachte richtlijnen staan regelmatig ter discussie.
In een serie blogs ga ik dieper in op het (on)gelijk van de CROW-richtlijnen 96a/b. In deel 1 schreef ik al dat de CROW-richtlijnen een nadere invulling van de wet geven. Deel 2 geeft voorbeelden van die nadere invulling en beschrijft onderlinge tegenstrijdigheden.
Lees de weblog
Big Data gaat de verkeerswereld veranderen
Woensdag 6 november 2013 werd voor de vierde keer het Nationaal verkeerskundecongres gehouden. Op deze vakdag voor de verkeerskundesector trok de parallelle sessie over Big Data veel belangstelling. Veranderen Big Data het mobiliteitsdomein definitief of is het een hype?
Wat verandert er
Zijn de online tools 96a/b CROW waardig?
Tijdens de Infra Relatiedagen op 29 oktober 2013 in Gorinchem heeft CROW de Online Tools Werk in Uitvoering 96a en 96b gepresenteerd. Met de belofte dat de tools meer zijn dan de digitale tegenhangers van de gelijknamige handboeken wegafzettingen, lieten wij ons demonstreren of de tools met de ingebouwde zoekwizard snel en eenvoudig de juiste wegafzetting toont.
Lees onze ervaring
 
Zuidkade 110 | 2741 JG Waddinxveen | tel: 0182 635 216 | e-mail
Contactgegevens wijzigen | Uitschrijven | Aanmelden