indien u deze e-mail niet goed kunt lezen, klik dan hier voor een webversie
Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl Verkeersmaatregelen.nl

Verkeersmaatregelen.nl

Verkeersmaatregelen.nl

Verkeersmaatregelen.nl

Nieuwsbrief editie 9 - december 2013

Verkeersmaatregelen.nl

Verkeersmaatregelen.nl

Het (on)gelijk van CROW-richtlijnen - deel 3
De door CROW uitgebrachte richtlijnen staan regelmatig ter discussie. In een serie blogs ga ik dieper in op het (on)gelijk van de CROW-richtlijnen 96a/b. In deel 1 schreef ik al dat de CROW-richtlijnen een nadere invulling van de wet geven. Deel 2 gaf voorbeelden van die nadere invulling en beschreef onderlinge tegenstrijdigheden. In het derde en tevens slotdeel gaat ik in op tegenstrijdigheden met de wet en kom ik tot een eindafweging.
Lees de weblog
Cursusdata 2014 bekend: schrijf je nu in!
Het cursusprogramma voor tijdelijke en permanente verkeersmaatregelen gaat in januari 2014 weer van start. Op verschillende locaties in Nederland bieden wij cursussen aan voor verkeerskundigen, werkvoorbereiders, projectleiders, toezichthouders, wegwerkers en verkeersregelaars.
Op de website vind je een uitgebreid cursusoverzicht.

Reserveer nu alvast een plek.
Bekijk alle data en locaties
Word specialist tijdelijke verkeersmaatregelen
Je kan in 2014 weer deelnemen aan 5 boeiende cursussen op het gebied van wetgeving, werkvoorbereiding, toezicht en handhaving van tijdelijke verkeersmaatregelen in de Leergang LG1 'TVM-specialist' met een studieduur van in totaal 9 dagen. Op de website vind je een advies op maat passend bij de functie die wordt uitgeoefend. De leergang start op 21 januari in Meppel, 22 januari in Utrecht en op 23 januari in Eindhoven.
Lees meer over deze leergang
Saneren en beheren van permanente verkeersmaatregelen
Op het gebied van permanente verkeersmaatregelen kan je deelnemen aan onze cursus K6 'Toepassing en sanering van verkeerstekens' met een studieduur van in totaal 6 dagen. Op 4 maart start de cursus in Utrecht, op 5 maart in Eindhoven en op 6 maart in Meppel.

Tijdens de 2-daagse cursus K2 'Beheer en onderhoud permanente verkeerstekens' wordt een basis verkregen voor het zelfstandig kunnen beheren en onderhouden van verkeersborden en wegmarkeringen. De ze cursus wordt mei 2014 gegeven op diverse locaties.
Bekijk de cursusinformatie
CADSIGN januari 2014 beschikbaar
Binnenkort kan je in AutoCAD snel, nauwkeurig en betrouwbaar verkeersplannen tekenen met behulp van CADSIGN, de plugin voor AutoCAD. CADSIGN is modulair opgebouwd. In januari 2014 komt de basismodule uit. Hiermee kan iedereen gemakkelijk een professioneel verkeersplan maken voor zowel tijdelijke als permanente verkeersmaatregelen. Binnen een verkeersplan kan je overzichten en dwarsdoorsnedes tekenen en de hoeveelheden automatisch in een overzichtslijst bekijken, filteren en opslaan.
Meer informatie
 
Zuidkade 110 | 2741 JG Waddinxveen | tel: 0182 635 216 | e-mail
Contactgegevens wijzigen | Uitschrijven | Aanmelden